Harta site-ului
Ajutor
Asociația Veteranilor de Război ,,Corjova 1992” are un nou președinte
Asociația Veteranilor de Război ,,Corjova 1992” are un nou președinte

Pe data de 15 septembrie curent, în comuna Corjova, r-nul Dubăsari, prin Dispoziția președintelui Asociației Veteranilor de Război ,,Corjova 1992” Caimacan Valeriu, a fost convocată adunarea generală a membrilor Asociației Veteranilor de Război AVRM ,,Corjova 1992”.
Întrunirea a fost prezidată de către Președintele de onoare al AVRM “Corjova-1992”, Mițul Valeriu.
În cadrul ședinței date au fost puse discutate mai multe întrebări ca: darea de seamă a Președintelui, re-alegerea noului președinte AVRM “Corjova 1992” și întocmirea și analiza planului de acțiuni al asociației pentru următorul mandat al noului președinte ales.
De asemenea, a fost făcută o retrospectivă a realizărilor Asociației din ultimii ani. În urma  discuțiilor făcute pe baza retrospective s-au depistat un șir de probleme cu care se confruntă membrii asociației, inclusiv problema educației patriotice a tinerei generații.
La partea doua a ședinței, ce ține de realegerea președintelui, fără abțineri și doar cu un vot împotrivă, veteranii prezenți la adunare l-au ales pe Iurie Coțofan drept președinte al Asociației Veteranilor de Război ,,AVRM-Corjova 1992”.
Dl Coțofan și-a expus la rândul său acordul în vederea implicării Asociației la soluționarea problemelor veteranilor, familiilor acestora, dar și promovarea patriotismului și dragostei de țară în rândul tinerilor din comună și nu numai.
Iurie Coțofan a susținut în totalitate planul de acțiuni elaborat de către membrii asociației în scopul soluționării problemelor identificate în urma dării de seamă a fostului președinte. De asemenea, noul preșendinte ales și-a luat angajamentul de a contribui major la rezolvarea problemelor expuse mai sus.
Consiliul AVRM “Corjova 1992”

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Asociația Veteranilor de Război ,,Corjova 1992” are un nou președinte - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta