Harta site-ului
Ajutor
”Arta nu este un meșteșug, este transmiterea sentimentului pe care artistul l-a simțit.” Lev Tolstoi
”Arta nu este un meșteșug, este transmiterea sentimentului pe care artistul l-a simțit.” Lev TolstoiPasiunea pentru artă, muzică, dragostea de pictură şi dans le oferă copiilor de la şcolile de arte din raionul Dubăsari posibilitatea de a se bucura de bursa preşedintelui în baza performanţelor acumulate pe parcursul anului. Astfel, la data de 05 decembrie 2019, preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore FILIPOV, împreună cu dna Maria PERCIULEAC, şef Direcţie cultură şi turism, au organizat o vizită la şcoala de artă din c. Cocieri pentru a le înmâna personal burse celor mai activi elevi. Din cei peste 200 de copii care îşi fac studiile în această şcoală, la bursa preşedintelui au fost promovaţi 25 elevi din instituţie care s-au implicat activ în viaţa social-culturală atât din localitate, raion, cât şi în ţară şi peste hotarele Republicii Moldova, participând la diverse măsuri, concerte, concursuri, ocupând respectiv locuri de frunte, prin care promovează arta, cultura, tradiţiile şi obiceiurile neamului nostru.
Scopul acestor premii băneşti este de a susţine excelenţa celor care depun străduinţă, muncesc zi de zi pentru a obţine rezultatele remarcabile, oferind şansa punerii în valoare a talentului lor, dar totodată aceasta este o motivaţie pentru ceilalţi ca să devină printre cei mai buni, să tindă la treptele de frunte ale succesului. Tinerii bursieri susţin că cheia succesului în lumea artei implică din start pasiune, aptitudini şi desigur multă străduinţă, muncă şi perseverenţă.
Dl preşedinte, dna șef a Direcției cultură și turism au venit nu doar cu bursele respective, dar şi cu cuvinte frumoase de încurajare pentru ca copiii să prezinte mai mult interes faţă de cultură și educaţie.
În final, dl Grigore FILIPOV a venit cu un mesaj de felicitare în adresa tuturor discipolilor, urându-le sănătate, prosperitate, pace în suflet şi în gând. Iar dna Maria PERCIULEAC - şef Direcţie cultură şi turism a mulţumit copiilor, profesorilor şi părinţilor care sunt cointeresaţi în dezvoltarea multelaterală a acestora, urându-le tuturor succese mari în continuare şi realizări frumoase. Deasemenea, bursierii, părinţii, pedagogii au adresat mulțumiri dlui Grigore FILIPOV - preşedintele raionului Dubăsari, pentru încurajarea, susținerea și motivarea elevilor cu performanțe cât și a tinerei generații din raion.
Marina Nicolaev,
Specialist principal Direcţia cultură şi turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

”Arta nu este un meșteșug, este transmiterea sentimentului pe care artistul l-a simțit.” Lev Tolstoi - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta