Harta site-ului
Ajutor
AOFM Dubăsari a organizat - Târgul locurilor de muncă
AOFM Dubăsari a organizat - Târgul locurilor de muncă

La data de 19 mai 2017, în incinta Primăriei Coşniţa,  Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Dubăsari, a organizat Târgul Locurilor de Muncă, pentru persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă, inclusiv pentru tineret.
Invitaţii Tîrgului  locurilor de muncă au fost dna Maria Jimbei, vicepreşedintele raionului Dubăsari,  preşedintele Consiliului Consultativ al agenţiei,  dl Driga Pavel- inspector principal al Inspectoratului Teritorial de Muncă Chisinău al Inspecţiei Muncii, specialişti din cadrul Direcţiei Agricultură şi Cadastru şi Direcţia Economie, Buget şi Finanţe,  Consiliul Raional  Dubăsari, precum şi agenţi economici din raionul Dubăsari, mun. Chişinău şi raionul Criuleni.
În cadrul târgului, dna Galina Rutcovschi, conducătoarea Centrului de instruire SRL ,,Forgales”, recent deschis în s.Coşniţa, a venit cu o prezentare a principalelor direcţii de activitate a şcolii.
La eveniment au fost prezentate locuri de muncă vacante din diferite domenii, ca:  muncitor în agricultură şi zootehnie,  medici, asistent medical, contabil, jurist, educator, brutar, bucătar,  ş.a. Din cei 75 şomeri prezenţi, în urma negocierii cu agenţii economici au fost selectaţi circa 30 persoane cu scopul angajării în câmpul muncii.
La finile activităţii, specialiştii Agenţiei pentru Ocuparea  Forţei de Muncă au acordat consultaţii şi informaţii privind integrarea pe piaţa forţei de muncă şi au pus la dispoziţia participanţilor diverse pliante şi material informativ privind serviciile prestate de agenţie. Au fost acordate informaţii privind organizarea Forului meseriilor/profesiilor, Târgului locurilor de muncă pentru Tineret şi a Tîrgului on-line.
 
Nadejda AVXENTIEV,
AOFM Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

AOFM Dubăsari a organizat - Târgul locurilor de muncă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta