Harta site-ului
Ajutor
AOFM a organizat un nou Târg al locurilor de muncă în raion
AOFM a organizat un nou Târg al locurilor de muncă în raion

AOFM   Dubăsari a organizat la 24.05.2017 Târgul Locurilor de Muncă, în incinta Centrului Republican de Reabilitare a Invalizilor Veteranilor Muncii şi Războiului.
Scopul desfășurării anuale a târgului este promovarea politicilor, strategiilor și programelor de stat în domeniul dezvoltării pieței forței de muncă. 
Invitații Târgului locurilor de muncă au fost, dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului Dubăsari, președintele Consiliului Consultativ al agenției, dl Driga Pavel -  inspector principal al Inspectoratului Teritorial de Muncă Chișinău al Inspecţiei Muncii, specialiști din cadrul Direcției date.
În cadrul târgului au fost invitaţi 15 agenți economici, care au pus la dispoziţia participanţilor 124 locuri de muncă vacante, precum şi materiale informaţionale ce ţin de activitatea întreprinderii.
Specialiştii AOFM Dubăsari, au prezentat peste 208 locuri de muncă vacante declarate de către angajatorii raionului. Cele mai solicitate profesii declarate de către angajatori sunt în calitate de: educatori, bucătari, chelneri, electriciani, cusători, electrogazosudori.
Târgul a fost vizitat de circa 98 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. În urma negocierilor cu angajatorii 18 persoane au depus CV-uri pentru o eventuală angajare.
De asemenea, pe parcursul Târgului, specialiștii Agenției, au informat participanţii despre serviciile oferite de către Agenție, situația pe Piața Muncii, oportunitatea de a beneficia de cursuri de formare profesională. Au fost distribuite pliante informative privind serviciile prestate pe piața muncii, au fost informaţi despre site-uri www.anofm.md, portalul www.angajat.md.
Organizarea târgului a oferit posibilitatea Agenției de a stabili, a menține și a îmbunătăți raporturile de muncă cu agenții economici de pe piaţa forței de muncă în scopul conlucrării ulterioare.

Agenţia pentru ocuparea forţei de muncă Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

AOFM a organizat un nou Târg al locurilor de muncă în raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta