Harta site-ului
Ajutor
AO ”CONCORDIA . Proiecte Sociale” – în susținerea celor ce au nimerit în dificultate”
AO ”CONCORDIA . Proiecte Sociale” – în susținerea celor ce au nimerit în dificultate”

AO ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” este o organizație internațională umanitară, non-profit, a cărei prioritate este susținerea celor circa 6000 beneficiari care sunt persoane social-vulnerabile, copii în situație de risc, precum și familii dezavantajate din Republica Moldova. Scopul organizației este de a contribui la integrarea armonioasă în societate a acestor persoane prin oferirea serviciilor sociale necesare și promovarea respectării drepturilor lor.
În raionul Dubăsari, cu suportul AO ”CONCORDIA. Proiecte Sociale”, au fost instituite și activează: Casa Comunitară pentru copii în situație de risc din s. Doroțcaia, Casa de Copii de tip familie din s. Coșnița, Centrul Social ”Casa Maria” s. Doroțcaia, Centrul Social ”Casa Nadejda” s. Pîrîta, Centrul Social ”Concordia” s. Holercani.
Astfel, pe data de 7 iunie curent în raion, cu o vizită de lucru s-a aflat Președintele AO ”CONCORDIA. Proiecte Sociale”, domnul Hans Peter Haselsteiner cu o delegație de oameni de afaceri, de bună credință, finanțatori  ai proiectelor sociale. Delegația a vizitat Centrul social ”Casa Maria” și Casa Comunitară pentru copii în situație de risc s. Doroțcaia, cât și foștii beneficiari ai ”AO Concordia – Orășeșul Copilăriei”, care la moment sunt stabiliți cu traiul în s. Oxentea.
La invitația acestora, am participat, împreună cu dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului, la o întâlnire cu excelența sa, Ambasadoarea Austriei în Republica Moldova, dna Christine Freilinger, în cadrul Centrului Multifuncțional din s. Dubăsarii Vechi r-nul Criuleni, proiect realizat și susținut de către AO ”CONCORDIA Proiecte Sociale”.
Doamna vicepreședinte, a discutat cu dl Hans Peter Haselstainer și cu dna ambasadoare despre mai multe probleme cu care ne confruntăm în raion și în special în domeniul social, despre posibilitatea și disponibilitatea acestora privind susținerea financiară a unor proiecte investiționale în domeniul educațional și social. La fel s-a convenit la o eventuală vizită a doamnei ambasadoare Christine Freilinger în raionul Dubăsari, fiind interesată în rezultatul acestei întâlniri, să facă cunoștință cu conducerea raionului,  satelor și a situației în care activăm, aflându-ne în zona de securitate cât și o posibilă conlucrare și stabilire a unor relații de parteneriat în viitor.
Elena CONSTANTINOV, 
șef adjunct Direcție asistență socială și protecția familiei

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

AO ”CONCORDIA . Proiecte Sociale” – în susținerea celor ce au nimerit în dificultate” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta