Harta site-ului
Ajutor
Angajații din domeniul public îndemnați să aplice la studii superioare de master
Angajații din domeniul public îndemnați să aplice la studii superioare de master

Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Științe Economice, invită și îndeamnă angajații din domeniul serviciilor publice să aplice la studii superioare de Master, la Programul „MANAGEMENT”, studii cu frecvență (2 ani) și cu frecvență redusă (2,5 ani). Participarea la programul dat va solda cu:
- Cursuri specializate care acoperă aspectele esențiale ale managementului instituțiilor publice precum Management public, Finanțe publice și buget, Aspecte organizaționale ale managementului public, Managementul programelor/proiectelor, Contabilitate și audit public, Managementul resurselor umane și reglementarea lor, Managementul integrat al calității, etc;
- Oportunități de networking, intercaționări cu colegi profesioniști din diverse domenii. Ocazii de participare la diverse evenimente speciale, seminare și conferințe care vor permite extinderea abilităților și promovarea inovației și eficienței în instituțiile publice;
- Proiecte practice și stagii axate pe tematici privind managementul politicilor publice.
Programul dat a fost evaluat de către ANACEC și acreditat prin ordinul Ministerului Educației și Cercetării.
Admiterea va starta pe 22 iulie și va finisa pe 20 august.
Pentru admitere participanții vor prezenta Comisiei de admitere Actul de studii de licență și suplimentul (ambele în original), copia buletinului de identitate, 4 fotografii (3*4), confirmare din parte instituțiilor publice (pentru ocuparea locurilor cu finanțare bugetară) și achitarea taxei de înscriere la studii.
Menționăm că actele se vor depune fizic la Comisia de Admitere în Blocul Central, biroul 309, 316 al USM (mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici,60).

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
156864592397
2024-07-14 21:39:12
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Angajații din domeniul public îndemnați să aplice la studii superioare de master - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta