Harta site-ului
Ajutor
Alți doi agenți economici avizați pozitiv ca beneficiari de subvenții acordate de ANOFM
Alți doi agenți economici avizați pozitiv ca beneficiari de subvenții acordate de ANOFM

La data de 16 decembrie curent, în incinta Consiliului raional Dubăsari, s-a întrunit într-o nouă ședință de lucru, Comitetul de evaluare a dosarelor solicitanților de subvenții pentru susținerea proiectelor de inițiative locale, implementată conform Hotărârii de Guvern 1276/2018, Anexa nr. 9.
Responsabil de organizarea și petrecerea acestei Comisii de evaluare, a fost Secţia ocuparea forţei de muncă Dubăsari.
Membrii Comitetului, în componența Lilia Cazac, șef Direcție economie, buget și finanțe, Galina Sandu, administrator Incubatorul de Afaceri Raionul Dubăsari, Sergiu Guvir, șef Secție agricultură și cadastru, Eugen Botnari, Șef secţie pentru protecţia familiilor cu copii în situaţii de risc și Tatiana Iasciuc, șef Secție ocuparea forței de muncă Dubăsari, au examinat și evaluat dosarul a doi agenți economici din raion, SRL BAMCI-CONST și SRL DARIA&ROMAN, ce au ca scop de a investi în afacerea proprie prin procurarea utialjului specific domeniului de activitate ce va duce la crearea a noi locuri de muncă în mediul rural.
Comitetul, a evaluat pozitiv ambele Planuri de afaceri ce au fost anexate la Dosar, au fost luate decizii  cu privire la acordarea subvențiilor agenților economici evaluați.  
Această decizie va permite agenților economici de a realiza investiția, din care 65% vor fi acordate de ANOFM, iar 35% vor fi contribuția din partea agentului economic ce vor avea drept rezultat crearea a noi locuri de muncă.
Tatiana IASCIUC,
șef Secția ocuparea forței de muncă Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Alți doi agenți economici avizați pozitiv ca beneficiari de subvenții acordate de ANOFM - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta