Harta site-ului
Ajutor
Ajutor social şi ajutor pentru perioada rece a anului
Ajutor social şi ajutor pentru perioada rece a anului

CTAS Dubăsari informază referitor la faptul că,  în conformitate cu prevederile Legii cu privire la ajutorul social, nr.133-XVI din 13 iunie 2008 şi Hotărârii Guvernului nr.1167 din 16 octombrie 2008 „Pentru aprobarea Regulamentului cu privire la modul de stabilire şi plată a ajutorului social", Casa Naţională de Asigurări Sociale este responsabilă de plata ajutorului social şi ajutorului pentru perioada rece a anului. 
Plata ajutorului social şi/sau a ajutorului pentru perioada rece a anului se efectuează pentru luna precedentă prin modalitatea de plată selectată de beneficiar şi disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay). Evidenţa plăţii ajutorului social şi ajutorului pentru perioada rece a anului se efectuează de către Casa Națională de Asigurări Sociale.
Sumele ajutorului social şi ajutorului pentru perioada rece a anului stabilite și nesolicitate de beneficiar în decurs de 12 luni consecutive se suspendă. Plata sumelor ajutorului social și/sau ajutorului pentru perioada rece a anului suspendate se reia în baza cererii beneficiarului sau reprezentantului desemnat prin procură și a actului de identitate al solicitantului, depuse la structura teritorială de asistență socială, și se achită retroactiv pentru o perioadă de 12 luni premergătoare datei adresării.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
FIaRTYkhtZ
2021-11-28 10:13:56
uZvszwVlYnP
CXySlLgKFqxuod
2021-11-28 10:13:57
ADEhKfMbI
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ajutor social şi ajutor pentru perioada rece a anului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta