Harta site-ului
Ajutor
Ajutor material pentru participanţii la lichidarea consecinţelor catastrofei de la Cernobîl
Ajutor material pentru participanţii la lichidarea consecinţelor catastrofei de la Cernobîl

 Conform programului de activitate al Direcției asistență socială și protecția familiei, la data de 22.04.2016 a avut loc ședința Consiliului de administrație al Fondului local de susținere socială a populației Dubăsari, care a fost prezidată de către dna Maria Jimbei.
În scopul susținerii materiale a participanților și familiilor participanților decedați în urma lichidării consecințelor catastrofei nucleare de la Cernobîl, Consiliul de administrație, a stabilit, prin decizia nr. 6 acordarea ajutorului material unic de 1000 lei titularilor menționați. Lista persoanelor din categoriile menționate este obținută de la organele centrale, abilitate cu dreptul de stabilire a pensiilor, care au fost verificate, de comun cu organele administrației publice locale.
Totodată au fost examinate 11 cereri pentru acordarea ajutorului material în sumă totală de 11000 lei.
Direcția asistență socială și protecția familiei Dubăsari recomandă familiilor defavorizate și cu deficiențe grave de sănătate să se adreseze la asistentul social din localitate pentru a depune setul de acte confirmative.


 

 Zinaida STASEV- șef Secție prestații sociale

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ajutor material pentru participanţii la lichidarea consecinţelor catastrofei de la Cernobîl - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta