Harta site-ului
Ajutor
Ajutor material foștilor deportați și deținuți politici
Ajutor material foștilor deportați și deținuți politici

Consiliul de administrație al Fondului local de susținere socială a populației Dubăsari, a stabilit prin decizia nr. 11 din 28.06.2016 acordarea ajutorului material unic, în mărime de 700 lei, foștilor deportați și deținuți politici. Astfel 21 de persoane din raionul Dubăsari, vor beneficia de acest ajutor cu ocazia împlinirii a 67 ani de la cel mai cumplit val de deportări staliniste, care este marcat pe 6 iulie. În acest scop, din sursele Fondului local de susţinere socială a populaţiei au fost alocaţi 14700 lei.
Ajutorul material s-a acordat în baza listelor prezentate de către organele administrţiei publice centrale abilitate cu dreptul de stabilire a pensiilor şi a listelor prezentate de către Comisiile locale pentru distribuirea ajutoarelor materiale și umanitare.
Menționăm, că cetățenii care dețin Certificat de reabilitare, să-l prezinte Casei teritoriale pentru asigurări sociale și Direcției asistență socială și protecția familiei pentru stabilirea ajutorului material unic cu destinație specială. Orice alte întrebări privind confisccarea averii nelegitime pot fi adresate Comisiei raionale pentru persoanele represate.
Totodată s-a decis acordarea ajutorului material familiilor defavorizate în sumă totală de 20600 lei.
Direcția asistență socială și protecția familiei Dubăsari recomandă familiilor defavorizate și cu dificiențe grave de sănătate să se adreseze la asistentul social din localitate pentru a depune setul de acte confirmative.

 
Zinaida STASEV
șef Secție prestații sociale
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ajutor material foștilor deportați și deținuți politici - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta