Harta site-ului
Ajutor
Agenția pentru ocuparea forței de muncă a organizat Târgul locurilor de muncă
Agenția pentru ocuparea forței de muncă a organizat Târgul locurilor de muncă

În perioada 15- 24 mai 2018,  Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Dubăsari, în parteneriat cu Consiliul raional Dubăsari, CRRIVMR și instituțiile de învățământ din raion, au organizat două  Târguri ale  locurilor de muncă. În cadrul întrunirilor date, 20 agenți economici au prezentat oferte de 146 locuri de muncă vacante în domeniul sănătății, industriei prelucrătoare, servicii hoteliere, agricultură, etc.
Invitații Târgului  locurilor de muncă au fost dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului Dubăsari, președintele Consiliului consultativ al agenției, dl Roman Emelianov, șeful adjunct al Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, precum și agenți economici din raionul Dubăsari, mun. Chișinău.
În cadrul evenimentului, agentul economic - SA ,,Introscop a prezentat un model de asamblare a cablajelor  și modulelor elecrice pentru mașini, declarând 500 locuri de muncă vacante pentru muncitori la asamblarea cablajelor (legător filoare, cabluri și conductori) și o ofertă de vară pentru studenți.
Viitorii absolvenți ai instituțiilor de învățământ din r-nul Dubăsari, prezenți la măsură, au fost cointeresați de serviciile de instruire  și formare profesională continuă pentru domeniul automobilistic  prezentat de reprezentanții Centrului de instruire SRL ,,Forgales”. Aceștia au adus la cunoștință principalele direcții de activitate a școlii, precum și posibilitatea de a urma gratis un curs de instruire la meseria “vopsitor auto”, prin intermediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
La finile activității, specialiștii Agenției pentru Ocuparea  Forței de Muncă au acordat consultații și informații privind integrarea pe piața forței de muncă și au pus la dispoziția participanților diverse pliante și materiale informative privind serviciile prestate de agenție. Au fost acordate informații privind organizarea Forului meseriilor/profesiilor, Târgului locurilor de muncă pentru Tineret  și a Târgului on-line.
Agenția pentru ocuparea forței de muncă

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Agenția pentru ocuparea forței de muncă a organizat Târgul locurilor de muncă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta