Harta site-ului
Ajutor
ADR centru invită administrațiile publice locale antreprenorii și asociațiile obștești la o ședință de informare
ADR centru invită administrațiile publice locale antreprenorii și asociațiile obștești la o ședință de informare

În contextul Deciziei nr. 3 din 04.08.20 al Consiliului Naţional de Coordonare a Dezvoltării Regionale şi anunţului cu privire la noul Apel de Propuneri de Proiecte lansat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului începând cu data de 10 august a.c., prin prezenta ADR Centru informează despre şedinţa de informare despre procesul de depunere şi selectare a proiectelor de dezvoltare regională. Astfel ședinţa de informare se va desfăşura în format online pe platforma Zoom  pe data de 26 august după cum urmează:
  • Criuleni-Dubăşari-Anenii Noi (26 august, orele 14.00-16.00).
Persoanele interesate se vor conecta online prin platforma Zoom. Linkul pentru conectare Ia şedinţă va fi transmis ulterior prin email.
Pentru, a lua cunoştinţă din timp despre condiţiile Apelului şi a pregăti eventuale întrebări relevante, puteţi accesa linkul de pe pagina oficială a ADR Centru: https://tinyurl.com/yxlv4a86 în care găsiţi ataşat şi Regulamentul concursului.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

ADR centru invită administrațiile publice locale antreprenorii și asociațiile obștești la o ședință de informare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta