Harta site-ului
Ajutor
Activităţi cu copiii și tinerii refugiați din Ucraina
Activităţi cu copiii și tinerii refugiați din Ucraina

E Săptămâna Mare, perioada când fiecare creștin ajută cum poate și cât poate aproapele, este alături la nevoie și dă dovadă de empatie și compasiune. Astfel, joi, 21.04.2022, elevii clasei a XI-a din Liceul Teoretic „Ion Creangă” Coșnița s-au implicat în planificarea și organizarea activităților de divertisment cu copiii și tinerii refugiați din Ucraina, găzduiți la COCT „Prietenia”.  
A fost o întâlnire mult așteptată de către toți copiii și inclusiv părinții acestora. Tinerii voluntari au oferit mai multe activități copiilor refugiați, la alegere, precum: desenarea și colorarea iepurașilor de Paști, modelarea cu plastilină, confecționarea coșulețelor de Paști unde copilașii și-au pus darurile, desen pe față etc. Toate materialele au fost oferite și donate apoi copiilor de către Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” cu suportul financiar oferit de către NGO Interaction și Lifting Hands International.
Totodată copiii refugiați au avut parte de cadouri și din partea Liceului Teoretic „Vlad Ioviţă” satul Cocieri care i-a bucurat cu diverse jucării, dulciuri, cozonac, produse alimentare.
Sunt recunoscătoare tuturor pentru ajutor și implicare.

Svetlana ISAICUL, Şef Centru Metodic, Direcţia Învăţământ General 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Activităţi cu copiii și tinerii refugiați din Ucraina - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta