Harta site-ului
Ajutor
Abordarea problemelor din teritoriu la nivel raional
Abordarea problemelor din teritoriu la nivel raional

Preşedintele raionului, domnul Grigore POLICINSCHI a deschis şedinţa cu cuvinte de felicitare pentru toţi cei prezenţi cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi cuvinte de mulţumire pentru activitatea prestată în folosul cetăţenilor. Totodată dumnealui a menţionat sarcinile de bază pentru anul 2017 şi anume respectarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor, respectarea cadrului legal existent şi nu în ultimul rînd îmbunătăţirea activităţii tuturor instituţiilor din teritoriul raionului.
Şedinţa a avut loc la data de 03 ianuarie curent cu participarea autorităţilor publice locale, serviciilor desconcentrate şi descentralizate din raionul Dubăsari, în cadrul căreia au fost abordate problemele din teritoriu la nivel raional.  Audiind informaţiile prezentate de către conducătorii serviciilor desconcentrate şi descentralizate din raion cît şi de primarii localităţilor, au fost solicitate întreprinderea următoarelor acţiuni:

  • Asigurarea securităţii copiilor în cadrul organizării deplasărilor acestora în diferite localităţi;
  • Întreprinderea tuturor măsurilor necesare pentru atragerea noilor potenţiali agenţi economici în teritoriu cît şi debirocratizarea la maxim a tuturor oficialităţilor;
  • Lansarea propunerilor de proiecte de finanţare comune cu partenerii din Tîrgu-Bujor, România;
  • Verificarea tuturor instituţiilor publice din teritoriu,  verificarea  cazangeriilor, funcţionalitatea acestora în vederea avertizării meteorologice de schimbarea bruscă a temperaturilor de pînă la -20 C.
Tot odată primarul de Oxentea, dl Valeriu Rusu,a solicitatvizita dlui Preşedinte în teritoriu de comun cu şeful CS Dubăsari, dl V.Sima întru soluţionarea problemelor ce ţin de Oficiul medicilor de familie din s.Oxentea.
 
 
Alexandra VATAV, specialist principal
în problemele administraţiei publice
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Abordarea problemelor din teritoriu la nivel raional - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta