Harta site-ului
Ajutor
A demarat procesul reviziei tehnice și atestării mecanizatorilor din gospodăriile agricole din raion
A demarat procesul reviziei tehnice și atestării mecanizatorilor din gospodăriile agricole din raion

În perioada 01- 06 martie curent de către Inginer-inspectorul principal a ÎS “Intehagro” pe raionul Dubăsari dl Valerii Novacovschi de comun cu specialistul principal din cadrul Secției agricultură și cadastru dl Mihail Berzan au fost efectuate deplasări de lucru în vederea petrecerii reviziei tehnice a tractoarelor și remorcilor, precum și atestării mecanizatorilor în gospodăriile agricole ale agenților economici din raionul Dubăsari.
În urma verificărilor s-a constatat că tehnica agricolă se află în stare funcțională bună, pregătită de lucru către noul sezon agricol. În unele gospodării se finisează reparația tractoarelor care în curând vor ieși în câmp. De asemenea au fost deservite și persoanele fizice care dețin tehnica agricolă.
În urma vizitei de lucru în platoul Cocieri dlui Oleg Gazea, primarul c. Molovata Nouă i-au fost înmânate plăcuțele cu numerele de înmatriculare pentru tractorul multifuncțional și remorca acestuia, câștigat în cadrul Programului de îmbunătățire a nivelului de trai și de muncă în mediul rural, finanțat prin intermediul Agenției pentru Intervenție și Plăți în Agricultură.
 
                                               Mihail BERZAN, specialist principal SAC

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

A demarat procesul reviziei tehnice și atestării mecanizatorilor din gospodăriile agricole din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta