Harta site-ului
Ajutor
9 secții de votare constituite pe teritoriul raionului Dubăsari pentru alegătorii cu drept de vot din regiunea transnistreană
9 secții de votare constituite pe teritoriul raionului Dubăsari pentru alegătorii cu drept de vot din regiunea transnistreană

Comisia Electorală Centrală (CEC) a decis organizarea a 44 de secții de votare la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului (Transnistria), municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni.
Conform informațiilor prezentate de Comisia Electorală Centrală, din cele 44 secții de votare, în care cetățenii din  regiunea transnistreană își vor putea exercita dreptul la vot, 9 vor fi constituite în localitățile raionului Dubăsari.
În comuna Cocieri și satul Doroțcaia vor fi create câte 2 secții de votare iar în satele Corjova, Coșnița, Pohrebea, Molovata Nouă și Ustia câte 1 secție.
În acest fel, consiliul electoral al circumscripției electorale pentru localitățile din stânga Nistrului nr. 37 va constitui secțiile de votare și birourile electorale ale acestora.
Ministerul Afacerilor Interne, în baza atribuțiilor ce îi revin conform prevederilor Codului electoral, va întreprinde toate măsurile necesare privind menținerea ordinii publice în localitățile unde își au sediul aceste secții de votare.
Amintim că, potrivit datelor oficiale din Registrul de Stat al Alegătorilor, peste 258 de mii de cetățeni cu drept de vot sunt înregistrați în unităţile administrativ-teritoriale din stânga Nistrului, aflate provizoriu în afara controlului suveran al autorităţilor constituţionale ale Republicii Moldova.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

9 secții de votare constituite pe teritoriul raionului Dubăsari pentru alegătorii cu drept de vot din regiunea transnistreană - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta