Harta site-ului
Ajutor
9 mai- Ziua Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei 1941-1945
9 mai- Ziua Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei 1941-1945

La 9 mai 2016 în toate localităţile raionului Dubăsari, începînd cu ora 09.00 vor avea loc mitingurile-recviem de comemorare a eroilor căzuţi în Marele Război pentru Apărarea Patriei, 1941-1945. La minting vor participa reprezentanţii Consiliului raional Dubăsari, reprezentanţi a serviciilor desconcentrate şi descentralizate din teritoriu, preoţii, elevii din cadrul instituţiilor de învăţămînt şi locuitorii raionului Dubăsari. Cu acest prilej în bibliotecile publice din raion vor avea loc expoziţii de carte şi fotografii ale veteranilor  celui de-al Doilea Război Mondial, Muzeul de Istorie şi Etnografie Naturală din localităţile Doroţcaia şi Molovata Nouă vor fi deschise în aşteptarea tuturor vizitatorilor, dornici să cunoască adevărata istorie a neamului nostru.  Casele de cultură vor fi implicate nemărginit în organizarea şi sonorizarea acţiunilor de comemorare, organizate în ziua respectivă.
Excepţie face doar localitatea Oxentea, unde mitingul de comemorare va fi desfăşurat la 8 mai.
Menţionăm că în acest an, mitingurile vor avea loc mai devreme, la ora 09.00, pentru ca localnicii să reuşească să meargă şi la slujbele religioase, organizate de Paştele Blajinilor.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

9 mai- Ziua Victoriei asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei 1941-1945 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta