Harta site-ului
Ajutor
30.03.2017 - Ziua Donării de sînge la OMF Holercani
30.03.2017 - Ziua Donării de sînge la OMF Holercani

Donatorii de sânge sunt niște eroi necunoscuți care, de cele mai multe ori, apar atunci când ai cea mai mare nevoie. Colectivul OMF Holercani a lansat un apel către toată populaţia satului, care doreau să-şi arate solidaritatea faţă de cei care au nevoie de transfuzie de sânge şi au binevoit să salveze o viaţă, prezentându-se la data de 30.03.2017 în incinta OMF Holercani unde sa și desfăşurat punctul de colectare a sângelui.
Populatia a fost receptivă, drept carui fapt ținem să mulțumim pentru că s-au prezentat 47, dar sa colectat sânge de la 37. Datorita APL și primarului de Holercani Tanasev T., toți cei prezenți astăzi la donarea de sânge au servit câte un ceai cu dulciuri. Un exemplu demn de urmat, veterani printre donatorii fideli sunt: D-ul primar, lucrătorul C.R.Dubăsari-consilier local Popușoi Valeriu și mulți alții. Am fost suținuti și de Administratia L.T.Holercani în frunte cu dna director Rotari Tamara, cât și tinerii din L.T.Holercani , care au fost entuziasmați de aceasta cursa pentru a face un bine cu picătura sa de sânge, participând cu drag. Receptivi au fost angajatii SRL,,Luminita,,, și nu în ultimul rând lucrătorii OMF Holercani au fost în lista donatorilor.
Mulțumiri donatorilor și odată în plus conștientizăm că Oamenii din Holercani nu sunt indiferenti, dar sunt cei cu suflet mare - Lor, celor ce și-au donat picatura de sânge, li se atribuie titlu de ,,Erou,,!

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
imumeciw
2023-04-19 18:14:06
Aduvpib Jigejimuw axh.vgpe.dubasari.md.lln.mw http://slkjfdf.net/
alirudagalenu
2023-04-19 18:29:34
Uwulhu Aeloaa oad.bpwi.dubasari.md.tmn.bw http://slkjfdf.net/
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

30.03.2017 - Ziua Donării de sînge la OMF Holercani - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta