Harta site-ului
Ajutor
3 lucrători medicali din raionul Dubăsari conferiți cu distincții de stat de Președintele Țării
3 lucrători medicali din raionul Dubăsari conferiți cu distincții de stat de Președintele Țării

La data de 21 iunie, a fost marcată Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. Pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în actul medical, Președintele Republicii Moldova, dl Igor Dodon a conferit distincții unui grup de lucrători medicali.
În baza Decretului Președintelui Republicii Moldova privind conferirea de distincții de stat unui grup de lucrători medicali, de distincții s-au învrednicit și unii lucrători medicali din raionul Dubăsari, care de mai mulți ani de zile activează în instituțiile medicale tratând locuitorii satelor dubăsărene.
Medalia ,,Meritul Civic” i-a fost conferită dnei Evghenia ȚURCAN, asistentă medical la Spitalul Raional Dubăsari.
Alți 2 lucrători din sistemul medical din raionul Dubăsari au fost decernați cu Medalia ,,Nicolae Testemițanu” . Aceștia sunt dna Irina CERLAT, care activează în calitate de medic la Oficiul Medicilor de Familie Cocieri și dna Irina CHIRIȚA, medic la Centrul Medicilor de Familie Coșnița.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

3 lucrători medicali din raionul Dubăsari conferiți cu distincții de stat de Președintele Țării - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta