Harta site-ului
Ajutor
25 copii din raionul Dubăsari și-au petrecut o parte din vacanță la o tabără de odihnă din Federația Rusă
25 copii din raionul Dubăsari și-au petrecut o parte din vacanță la o tabără de odihnă din Federația Rusă

Conform Acordului de Colaborare între raioanele Dubăsari şi Sobinka, regiunea Vladimir, Federaţia Rusă în perioada 23 iulie – 03 august, un grup în număr de 27 copii împreună cu 2 educatori din instituţiile preuniversitare din raionul nostru, au avut fericita ocazie de a se odihni în tabăra "Tonus", regiunea Vladimir, raionul Sobinka. În această perioadă elevii noştri au participat în diverse activităţi cultural – sportive: concerte, spectacole, înscenări, teatralizări, excursii, discoteci, competiţii sportive, sesiuni foto şi multe alte activităţi care fac a rămâne de neuitat sejurului estival 2019. De asemenea, elevii au avut ocazia de a vizita câteva oraşe din Federaţia Rusă: Vladimir, Suzdali, Moscova, Sobinka pentru a face cunoştinţă cu locurile pitoreşti din aceste oraşe.
Pe lângă faptul că au vizitat diverse locuri pitoreşti din capitala FR, megapolisul Moscova, de asemenea elevii noştri au avut o întâlnire la Ambasada Republicii Moldovei în Federaţia Rusă cu domnul Ministru, Eduard Melnic, care a întâmpinat grupul de copii direct la Ambasadă.
Copiii şi-au făcut deja mulţi prieteni. 
La 19 august, la tabăra „Prietenia”, com. Coşniţa se vor odihni 27 de copii din raionul Sobinka.
Aducem sincere mulţumiri tuturor organizatorilor acestei călătorii atât din partea Raionului Dubăsari cât şi a organizatorilor din Federaţia Rusă.
Violeta TOLSTENCO, şef Secţie politici educaţionale şi management economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

25 copii din raionul Dubăsari și-au petrecut o parte din vacanță la o tabără de odihnă din Federația Rusă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta