Harta site-ului
Ajutor
18 decembrie- Ziua Internațională a Migranților
18 decembrie- Ziua Internațională a Migranților

În contextul marcării  Zilei Internaţionale a Migranţilor, dar și cu scopul creșterii gradului de informare a persoanelor revenite de peste hotare privind serviciile prestate de agenție, AOFM Dubăsari a organizat la data de 18 decembrie curent seminarul informativ cu sloganul: ,,Cauți un loc de muncă peste hotare? Informează-te bine înainte de plecare! Alege să trăiești și să muncești cu demnitate!”
Participanții au fost informați privind fenomenul migrației, posibilitățile și avantajele angajării legale peste hotare, riscurile și consecințele muncii ilegale, precum și oportunitățile de angajare în Republica Moldova.
Specialiștii AOFM au adus la cunoștință regulile privind prelungirea pentru o nouă perioadă de 5 ania Acordului  bilateral încheiat între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Israel cu privire la angajarea legală în domeniul construcției a lucrătorilor din R.M.
În același context, participanţii au beneficiat de consultaţii privind evaluarea necesitaţilor, dificultăţilor, dar și a oportunităţilor de angajare în câmpul muncii în țară, li s-au explicat drepturile şi obligaţiile persoanelor înregistrate, şansele de angajare, profesiile cele mai solicitate pe piaţa forţei de muncă din raion.
AOFM Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

18 decembrie- Ziua Internațională a Migranților - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta