Harta site-ului
Ajutor
15 Mai – Ziua Internațională a Familiei!!!
15 Mai – Ziua Internațională a Familiei!!!

De 30 de ani, fiind instituită de Adunarea Generală a ONU, la data 15 mai, este marcată Ziua Internațională a Familiei. Această zi, este despre cea mai de preț comoară pe care o are omenirea-FAMILIA. Astăzi, vreau să vă îndemn, stimați locuitori ai raionului Dubăsari, ai țării noastre Republica Moldova, să ne oprim un pic din rutina zilnică și să ne îndreptăm toată dragostea și afecțiunea spre cei dragi, membrii familiilor noastre. Este o sărbătoare frumoasă care vine să ne reamintească despre importanța și rolul cordial al familiei în dezvoltarea și prosperarea societății.
Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, Vă adresez cordiale urări de bine. Familia este un izvor nesecat de dragoste și respect, o comunitate de viață și iubire, este locul unde găsim înţelegere, linişte şi soluţii la problemele care ne frământă,  care asigură stabilitate în timp și speranță pentru viitor. Vă urez tuturor să aveți familii puternice și împlinite, cu copii și părinți sănătoși.
Să nu uităm că cea mai mare binecuvântare a unui om este familia sa! Realizări frumoase, armonie, pace, bunăstare și fericire în familiile Dumneavoastră!
Cu înaltă prețuire,
Președintele raionului,
Sergiu GRIGORIEV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
389323500628
2024-05-18 09:19:17
QWmCjwDPokTGviln
2024-05-20 03:54:44
LmSKbhNtMVWRpTur
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

15 Mai – Ziua Internațională a Familiei!!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta