Harta site-ului
Ajutor
14 secții de votare constituite pentru locuitorii raionului Dubăsari
14 secții de votare constituite pentru locuitorii raionului Dubăsari

În conformitate cu acțiunile stabilite în „Programul calendaristic pentru realizarea acțiunilor de organizare și desfășurare a alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021”, precum și în temeiul art. 30  şi art. 108 din Codul electoral nr.1381/1997, Consiliul electoral al circumscripției electorale raionale  Dubasari nr. 15 s-a întrunit în ședință de lucru, în data de 4 iunie curent.
 În cardul acesteia,  Consiliul electoral a adoptat o nouă Hotărâre, nrul 7 prin care au fost constituite secțiile de votare de la nr. 15/1 şi până la nr. 15/14. Cele 14 secții de votare instituite în localitățile raionului Dubăsari vor contribui la realizarea acțiunilor de organizare şi desfășurare a alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.
În urma analizei prezentei hotărâri avem în com. Cocieri și Coșnița vor fi deschise câte 2 secții de votare,  în restul localităților Corjova, Doroțcaia, Holercani, Marcăuți, Molovata, Molovata Nouă, Oxentea,  Pîrîta, Pohrebea, Ustia câte 1 secție de votare.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

14 secții de votare constituite pentru locuitorii raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta