Harta site-ului
Ajutor
116,7 mii lei alocați Consiliului raional Dubăsari pentru întreținerea centrelor de plasament temporar pentru refugiați
116,7 mii lei alocați Consiliului raional Dubăsari pentru întreținerea centrelor de plasament temporar pentru refugiați

La data de 28 iunie curent, Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova a emis o nouă Dispoziție cu nrul 29. Conform acesteia, circa 8 milioane de lei au fost alocați pentru gestionarea crizei refugiaților din Ucraina.
Astfel, potrivit Executivului și Dispoziției aprobate de CSE, aproximativ 1,08 milioane de lei au fost repartizate angajaților structurilor teritoriale de asistență socială, antrenate direct în procesul de gestionare a fluxului migrațional de refugiați în perioada aprilie-iunie 2022.
Alte 3,5 milioane de lei vor fi distribuite APL de nivelul II și circa 1,2 milioane – APL de nivel I, pentru întreținerea Centrelor de plasament pentru refugiați. Conform anexei aprobate, Consiliului raional Dubăsari urmează ai fi alocate 116,7 mii lei, surse financiare destinate întreținerii centrelor de plasament temporar pentru refugiați din teritoriu.
Totodată, printre subiectele aprobate de membrii Comisiei pentru Situații Excepționale se regăsește și stabilirea unui mecanism provizoriu, în vederea reglementării relațiilor comercial-economice desfășurate de către agenții economici din regiunea transnistreană.
Pentru detalii accesați linkul: https://gov.md/sites/default/files/document/attachments/dispozitia_cse_nr.29_din_28.06.2022.pdf
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

116,7 mii lei alocați Consiliului raional Dubăsari pentru întreținerea centrelor de plasament temporar pentru refugiați - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta