Harta site-ului
Ajutor
Ziua ușilor deschise în Liceul Teoretic ,,Vlad Ioviță” Cocieri
Ziua ușilor deschise în Liceul Teoretic ,,Vlad Ioviță” Cocieri

La data de 30.03.2018, în incinta Liceului Teoretic ,,Vlad Ioviță” Cocieri, s-a desfășurat activitatea ,,Ziua ușilor deschise” pentru copiii din grupa pregătitoare a grădiniței ,,Garofița” s. Cocieri și părinți.
Copiii conduși de educatorii: Nirca Nina, Elisei Nina, Nirca Svetlana, Golban Elena, părinții au fost spectatorii activității ,,În lumea poveștilor” în care au participat elevii claselor primare. Copiii s-au amuzat de poveștile înscenate, au aplaudat-o pe fata moșneagului, pe 
Cenușăreasă, pentru că erau harnice și frumoase, au recunoscut imagini și personaje din poveștile relatate. Am rămas impresionați de activitatea prezentată și pregătită de învățătoarele Gherbiș Tatiana, Mițcul Liuba, Cojușnean Lidia, Bejenari Elena.
În continuare, copiii au fost conduși de directorul liceului, dna Roșca Tatiana prin sălile de clasă, centrul de resurse, sala sportivă, la cantină, sala de informatică. Impresionați au rămas de muzeul liceului. Foarte mult le-a plăcut biblioteca unde s-au cunoscut cu variate cărți din lumea animalelor, plantelor, poveștilor etc. În fine, li s-a oferit o surpriză, primind în dar câte un Abecedar care le va fi o călăuză în lumea cunoștințelor.
Aducem mulțumire administrației, învățătoarelor și lucrătorilor liceului pentru primirea caldă.
 Liceul Teoretic ”Vlad Ioviță” Cocieri

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ziua ușilor deschise în Liceul Teoretic ,,Vlad Ioviță” Cocieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta