Harta site-ului
Ajutor
Ziua ușilor deschise în L.T. "Ion Creangă" Coşniţa
Ziua ușilor deschise în L.T. "Ion Creangă" Coşniţa

Ziua uşilor deschise a început cu întâmpinarea copiilor care vor păşi la 1 septembrie 2019 în clasa I, fiind însoţiţi de către părinţi şi educatori. Cu pas hotărât, copiii de la grădiniţe au intrat nerăbdători în şcoală, în sala de festivităţi. 
Întâlnirea a fost deschisă de către dna Valentina Croitor, director-adjunct pentru instruire. În faţa oaspeţilor a vorbit şi directorul, dnul Tudor Verlan, care a menţionat, că liceul „Ion Creangă” este cea mai numeroasă instituţie din raion, unde îşi fac studiile peste 500 de elevi. S-a vorbit despre asigurarea tehnică şi materială a instituţiei, despre cadrele pedagogice şi performanţele elevilor.
După aceasta, învăţătorii claselor primare, cu multă căldură le-au oferit picilor câte un cadou ca amintire de la evenimentul „Ziua uşilor deschise”. 
Învăţătorii de la clasa a IV-a au făcut cunoştinţă cu viitorii discipoli, invitându-i să meargă în sălile de clasă. 
Preşcolarii au rămas impresionaţi în urma excursiei prin şcoală, făcând o asociere şi o deosebire între sălile de grupă şi sălile de clasă. Ei au simţit că sunt aşteptaţi cu cea mai mare plăcere la şcoală, unde le sunt larg deschise uşile.

Lilia RUSU,
Liceul Teoretic "Ion Creangă" Coşniţa

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua ușilor deschise în L.T. "Ion Creangă" Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta