Harta site-ului
Ajutor
Ziua Tineretului pe platoul Coşniţa
Ziua Tineretului pe platoul Coşniţa

ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TINERETULUI se serbează la 12 august. În fiecare an prin organizarea diverselor activităţi artistice. Criza cu care se confruntă societatea şi-a lăsat amprenta în mod deosebit asupra tinerilor, aceştia resimt acut efectele şomajului ce avansează, totodată, tinerii  se luptă cu salariile foarte mici şi nesiguranţa la locul lor de muncă. Sîmbătă,11 august, cu începere de la ora 22:00, toţi tinerii de pe platoul Coşniţa au fost invitaţi să sărbătorească împreună "Ziua tineretului", cu prilejul căreia a fost organizată o discotecă în aer liber, o discotecă de nota 10 cu multă spumă şi distracţii, desfăşurată în faţa Casei de Cultură din c. Coşniţa. Evenimentul a fost celebrat cu multă muzică şi voie bună. La această petrecere în calitate de oaspete de onoare a fost Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, persoana care dintotdeauna a susţinut şi a fost alături de tinerii din raionul Dubăsari, însoţit de către colaboratorii tineri din cadrul Aparatului Preşedintelui raionului.

Cei prezenţi la eveniment au rămas plăcut surprinşi de evenimentul ce a avut loc în comuna Coşniţa, înarmaţi cu dispoziţie bună, nu au ezitat să danseze, să chefuiască şi să se bucure de o seară minunată de vară, petrecută alături de prieteni. Sperăm ca pe viitor, această zi să fie mult mai promovată şi cîţi mai mulţi tineri să fie implicaţi în diverse activităţi de acest gen. Nu în zadar, "TINEREŢEA ESTE O PERIOADĂ FRUMOASĂ A VIEŢII . EA NE SLUJEŞTE SĂ ACUMULĂM GREŞELILE NUMITE ULTERIOR EXPERIENŢĂ" -GHEOTHE.

La 12 august  tinerii încorporaţi în rîndurile batalionului nr. III de infanterie motorizată ale forţelor de menţinere a păcii  din s. Coşniţa au sărbătorit şi ei "Ziua Tineretului". Au urmărit un concert susţinut de către colectivul Casei de cultură din localitatea Doroţcaia. Militarii nu au fost timizi de loc, ba dimpotrivă, au invitat solistele la dans şi au jucat hora mare. Deşi soarele era sus pe cer şi erau urmăriţi de către supraveghetori, tinerii erau destul de degajaţi şi s-au simţit ca la discotecă. În cadrul evenimentului, doi soldaţi au fost felicitaţi cu prilejul zilei onomastice şi în calitate de cadou, le-au fost oferite cîte 5 zile libere ca să le petreacă în sînul familiei. Conducerea batalionului a ţinut să mulţumească Consiliului raional pentru că dintotdeauna au fost alături de ei şi speră la o colaborare frumoasă şi în continuare.

Olga Ţurcan,
specialist în domeniul tineret, platoul Coşniţa

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
7zHtahziZDE
2017-06-22 02:38:30
Tamairah comentou em 28 de abril de 2010 às 12:42. Delirei com os modelos masculinos e com os looks tbm. Mas os melhores – sem dúvida são os dois do meio ( mulata e loirinho fofo) e o último ( negão de tirar o chuÂaƒp©Ã). Show!!!
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua Tineretului pe platoul Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta