Harta site-ului
Ajutor
Ziua sănătăţii marcată la Liceul Teoretic Doroţcaia
Ziua sănătăţii marcată la Liceul Teoretic Doroţcaia

Pe data de 19 septembrie Liceul Teoretic Doroţcaia a sărbătorit „Ziua sănătăţii”. Directorul liceului, dna Viorica Bacioi a făcut o introducere, adresînd un mesaj de felicitare în care a remarcat importanţa educării unei generaţii sănătoase. Prezent la manifestaţie, Primarul s. Doroţcaia, dl Leaşco Andrei a venit cu cuvinte frumoase de felicitare şi un îndemn către elevi să facă zilnic cît mai multe mişcări ceea ce înseamnă un mod sănătos de viaţă. A onorat cu prezenţa sa şi reprezentantul Direcţiei Învăţămînt Tineret şi Sport, dl Mihai Iaviţa care s-a implicat activ în activităţile organizate.
 A fost o zi deosebită de celelalte, deoarece, cu scopul de a promova mişcarea şi sănătatea, în loc de lecţii elevii au făcut sport. Aşa cum sănătatea este indispensabilă de sport, timp de citeva ore tot liceul a fost pus pe mişcare, începînd cu cei mici din clasa întîi pînă la conducerea liceului.
Gimnastica de dimineaţă a strîns întreg colectivul în faţa şcolii pentru a da start sărbătorii. 
În agenda zilei au fost incluse următoarele competiţii: volei, fotbal, şah, dame, tenis de masă, starturi vesele, jocuri mobile şi concursul bicicliştilor. O surpriză din partea clasei a XI-a a fost jocul „În căutarea comorii” care a pus în acţiune întreg liceul. Împărţiţi în echipe, pînă a ajunge la comoara mult căutată, acestea au fost puşi la mai multe încercări, dînd dovadă de talente în mai multe domenii. La sfîrşitul sărbătorii toate clasele au fost implicate untr-un flash mob care s-a transformat într-un spectacol adevărat. Cei care au fost mai activi şi au dat dovadă de cele mai bune rezultate au fost menţionaţi cu diplome de merit.
Elevii au încheiat ziua cu emoţii pozitive şi impresii frumoase care puteau fi citite pe feţele lor mulţumite. Această sărbătoare va deveni o tradiţie pentru Liceul Teoretic Doroţcaia, urmînd să fie marcată în fiecare an şcolar, promite dna Viorica Bacioi.

Natalia Pocinoc, corector

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua sănătăţii marcată la Liceul Teoretic Doroţcaia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta