Harta site-ului
Ajutor
Ziua Profesională a lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare
Ziua Profesională a lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare

Pe data de 17 noiembrie, anul curent, în incinta Centrului de odihnă pentru copii şi tineret „Prietenia” s. Coşniţa, s-a desfăşurat sărbătoarea dedicată Zilei Profesionale a lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare. 

   Aici au fost prezenţi agricultori din tot raionul Dubăsari, consilieri raionali, agenţi economici şi primari ai localităţilor. Un mesaj de felicitare şi trecere în revistă a succeselor obţinute în sectorul agrar a fost prezentat de către Vasile Popescu, şef Direcţie agricultură şi cadastru, care a menţionat că, anul agricol 2010  s-a dovedit a fi un an complicat din punct de vedere a condiţiilor climaterice, însă datorită muncii cu abnegaţie a plugarilor, a fost posibil depăşirea acestor greutăţi . Cu un mesaj de felicitare şi de mulţumire, către agricultori, s-a adresat preşedintele raionului Dubăsari, Gr. Policinschi, iar pentru menţionarea celor mai buni agricultori ai anului 2010 din raion, a emis dispoziţia cu privire la organizarea sărbătorii raionale „Ziua lucrătorului din agriculturpă şi industria prelucrătoar.”  

Sărbătoarea şi-a atins scopul principal: intensificarea relaţiilor de colaborare, susţinere a agricultorilor de a le insufla speranţă şi încredere în forţele proprii. Pentru înceierea activităţii, toţi agricultorii au fost invitaţi la o masă de sărbătoare unde au gustat din roadele adunate din gospodăriile prelucrate de ei însăşi.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua Profesională a lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta