Harta site-ului
Ajutor
Ziua profesională a funcţionarului public sărbătorită în raionul Dubăsari
Ziua profesională a funcţionarului public sărbătorită în raionul Dubăsari

Pentru prima oară în Republica Moldova s-a sărbătorit  Ziua profesională a funcţionarului public. Colaboratorii Consiliului Raionului Dubăsari au petrecut această sărbătoare într-un colţişor de rai, la centrul de agrement  „Casa Pescarului” din Molovata Nouă. Instituirea acestei sărbători este o confirmare a importanţei rolului funcţionarului public în fortificarea statului, căci puterea statului este în funcţionarii săi, în capacitatea şi aspiraţia acestora de a realiza progrese şi reform, în aptitudinea de luare a deciziilor şi responsabilitatea civică. 
Sărbătoarea a început cu partea festivă. Cu un  mesaj de felicitare pentru toţi funcţionarii din cadrul Consiliului raional a venit preşedintele raionului dl Grigore Policinschi „ Ziua funcţionarului public este un prilej deosebit de a ne exprima sentimentul de solidaritate şi consideraţiune faţă de toţi acei care au acest statut, indiferent de domeniul în care activează, acţionînd competent, cu dăruire de sine şi responsabilitate pentru cetăţeni.”
Secretarul consiliului raional, dl Valeriu Berzan a adus la cunoştinţa publicului Dispoziţia Preşedintelui, nr.101, emisă la 6 iunie 2012, „Cu privire la   organizarea sărbătorii profesionale „Ziua funcţionarului public”, pentru munca asiduă, conştiincioasă, profesionalism manifestat în exercitarea atribuţiilor de funcţie, contribuţii esenţiale la dezvoltarea social-economică a raionului”.
 Confor acestei dispoziţii s-au adus mulţumiri şi s-au decernat cu:
1.1Diplomă de onoare a Consiliului raionului Dubăsari, următoarele persoane:
1.1.1Morarenco Gheorghe
1.1.2Nicolaev Mihai
1.1.3Popescu Vasile
1.1.4Jimbei Maria
1.1.5Gafeli Alexei
1.1.6Tolstenco Violeta
1.1.7Bacioi Elena
1.1.8Grigoriev Sergiu
1.2Cu insigna raionului, următoarele persoane:
1.2.1Semionov Maria
1.2.2Mariţ Vladimer
1.2.3Casap Larisa
1.2.4Tanasiev Ion
1.2.5Caterev Valentina 
1.2.6Nicolaev Eudochia
1.2.7Bradu Mihai
Direcţia juridică şi resurse umane, va perfecta documenetele necesare şi va include în carnetele de muncă ale funcţionarilor menţiunile nominalizate. 
Ansamblul de chitarişti "Prietenia" a evoluat cu un program vast de cîntece, dintre cele mai renumite. Au încins publicul şi dl Sergiu şi dna Tatiana Grigorev, cu unele dintre  cele mai alese cîntece populare. Atmosfera a fost foarte placută, o sărbătoare colegială pe nota 10.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua profesională a funcţionarului public sărbătorită în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta