Harta site-ului
Ajutor
Ziua lucrătorului din învăţămînt marcată în raionul Dubăsari
Ziua lucrătorului din învăţămînt marcată în raionul Dubăsari

Ziua de 5 octombrie este desemnată, pe plan mondial, sărbătoarea profesională a profesorului. În mai multe țări, Zilele profesorilor sunt destinate a fi zile speciale pentru aprecierea cadrelor didactice.

Această zi de 5 octombrie a fost una specială pentru toate instituţiile de învăţămînt din raion, cadrele didactice savurînd un şir de surprize şi momente plăcute din partea discipolilor săi. Mai deosebită această sărbătoare a fost pentru profesorii gimnaziului Ustia avîndu-l ca oaspete de onoare, alături de elevi, primarul localităţii, pe Preşedintele raionului dl Grigore POLICINSCHI, care a fost întîmpinat de elevii gimnaziului cu pîine şi sare, aceştia exprimîndu-şi gratitudinea şi ,,marea plăcere de a vă avea printre noi....mulţumim mult că ne-aţi onorat cu prezenţa la sărbătoarea noastră” şi dna Tatiana Lungu şef Serviciu de asistenţă psihopedagogică.

Domnul Policinschi a adresat colectivului didactic cele mai calde urări de bine, sănătate şi bunăstare, respect din partea elevilor şi nu numai şi desigur mult succes în cariera profesională.

Careul solemn dedicat zilei profesorului a fost încununat de un concert festiv şi a încheiat cu mirosul florilor de toamnă venite din partea elevilor, prin succesul cărora este depănată roada muncii nobile depuse de fiecare dascăl.

Pentru munca asiduă şi profesionalism manifestat în exercitarea atribuţiilor de funcţie, contribuţie în realizarea cu succes a programelor social – culturale la nivel raional şi local, aportul esenţial la educaţia şi instruirea tinerei generaţii şi cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului din domeniul învăţămînt, cadrele didactice care au atins vîrsta jubiliară de 50 şi 60 ani de la naştere au primit scrisori de graţie din partea Conducerii raionului Dubăsari.

Marina Lupaşco, şef Serviciu informare şi transparenţă

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua lucrătorului din învăţămînt marcată în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta