Harta site-ului
Ajutor
Ziua internaţională a familiei
Ziua internaţională a familiei

Începînd cu anul 1994, la data de 15 mai a fiecărui an se sărbătorește "Ziua internațională a Familiei”. În majoritatea localităţilor din raionul Dubăsari, cu acest prilej s-au desfăşurat diverse activităţi conform planului stabilit.

      Pe teritoriul localităţilor: Ustia, Molovata, Marcăuţi, Molovata Nouă, Holercani  s-a organizat serată muzicală-literară, concursul desenelor,,Familia mea”, după care cei mai activi au fost premiaţi, expoziţie literară cu recital de poiezii ,,Cartea lumina familiei de ieri, de azi, mîine’’în colaborare cu APL  de nivelul I, şefa bibliotecii din localităţi, Casa de cultură.
      În s.Marcăuţi au fost apreciate cele mai durabile familii cu diplomă şi un premiu bănesc în mărime de 100 lei din partea Primăriei localităţii.       În s.Holercani în coloborare cu șeful de post s-a efectuat lucru cu profelaxie privind combaterea violenței împotriva femeilor, copiilor în situații de risc și promovarea unui mod sănătos de viață.
      În s.Pîrîta a fost felicitate cuplurile familiale care au înplinit vîrsta de 50 ani în căsătorie și mai mult , de către Primăria din s. Pîrăta, în comun cu asistentul social și Casa de Cultură- colectivele artistice. A fost organizată o masă cu dulciuri și li s-a înmînat cîte un cadou. Sărbătoarea s-a petrecut în incinta ” Casa Nadejda ''.
 Pe teritoriul s.Doroţcaia în această zi de sărbătoare a fost felicitate familiile durabile la domiciliu, de către asistentul social, lucrătorii sociali şi directorul Centrului Social "Casa Maria".

 

Şef serviciu asistenţă socială comunitară - Ivanov Tatiana

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua internaţională a familiei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta