Harta site-ului
Ajutor
Ziua Internațională a Tineretului sărbătorită în raionul Dubăsari
Ziua Internațională a Tineretului sărbătorită în raionul Dubăsari

Ziua Tineretului devine o adevărată ocazie de a sărbători atît realizările și succesul tinerilor cît și de a putea dărui tuturor prilejul să se simtă în suflet tînăr. Muzică live, energie şi bună dispoziţie, astfel poate fi descris în minimum de cuvinte cel mai fierbinte eveniment al acestei veri, Karaoke Show, care a avut loc la data de 12 august 2014, în fața Casei raionale de cultură s. Coșnița organizat de către Centrul multifuncțional pentru copii și tineret în comun cu Direcția cultură și turism, Casa raională de cultură .
Concursul muzical a adunat doritorii şi persoanele pasionate de muzica de diverse genuri. Participanţii au avut posibilitatea să-şi aleagă piesa şi autorul preferat , pe fundalul muzical, să interpreteze piesa dorită.

Lipsa unor calităţi vocale nu i-a împiedicat pe unii participanţi să fie deschişi şi să ofere tot ce au mai bun publicului. De asemenea, celor prezenţi li s-a oferit şansa în cadrul concursului Karaoke Show să facă dedicaţii muzicale şi să-şi surprindă apropiaţii. Cei mai curajoşi în timpul concursului au fost copiii, care nu s-au intimidat fiind  încurajaţi de părinţi, au cântat şi au primit susţinerea şi aplauzele publicului.La final tinerii au avut parte de o petrecere cu dans ”Open Air”.
Tinerii specialiști din cadrul Consiliului raional împreună cu  tinerii din localitățile Doroțcaia și Pohrebea la fel au marcat și ei Ziua Tineretului într-o ambiață plăcută și sănătoasă. Sărbătoarea avut loc pe malul rîului Nistru, plină de activități sportive ca volei, tenis,darts și sărituri în lungime toate acestea fiind organizate de către Școala Sportivă Pîrîta.
Totodată, cu acest prilej,  în platoul Ustia și Cocieri s-au desfășurat activități sportive, expoziții de carte, discoteci și cîntece de suflet la rug.
Astfel de măsuri sunt de bun augur, datorită faptului că tinerii au oportunitatea să marcheze cea mai frumoasă perioadă a vieții, să se descătușeze în ritm de dans și voie bună și să savureze ultimele clipele de vară distrîndu-se, deoarece ”Tinerețea este unul dintre  lucrurile  pe care merită să-l ai”.

                                                Pancov Ana- șef Centrul multifuncțional pentru copii și tineret

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua Internațională a Tineretului sărbătorită în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta