Harta site-ului
Ajutor
”Ziua Familiei” în comuna Coșnița
”Ziua Familiei” în comuna Coșnița

     Ziua Internaţională a Familiei  se celebrează pe data de 15 mai, conform deciziei Adunării Generale a ONU, adoptată prin Rezoluţia 47/237 din 20 septembrie 1993.

   Obiectivul principal al acestei zile, este de a accentua importanţa și promovarea  valorilor familiei cum ar fi: egalitate, dragoste, respect, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor, persoanelor în etate.

    În comunitatea Internațională, “Ziua Familiei” este menită a fi un prilej de sensibilizare a tuturor cetățenilor și autorităților privind problemele cu care se confruntă familia în societatea contemporană, dar și o bună ocazie de a celebra unirea  dintre soț, soție și copii.

    În fiecare an, în Republica Moldova se organizează diverse manifestăți și gesturi de caritate.

    Conform planului de activitate a asistentului social comunitar din comuna Coșnița, în comun cu agenții economici cum ar fi: S.R.L “Vianca-Com”, S.C“Doina Nouă”, Î.I”Catea Șcurenco” și primăria comunei Coșnița, au fost organizate măsuri de caritate.  

    Au fost selectate și efectuate vizite la domiciliu a cinci familii care au 50 și mai mulți ani de căsnicie și trei familii numeroase (cinci copii minori) din localitate, cărora li s-a acordat colete cu produse alimentare și detergenți.

    De atenția acordată, familiile sus menționate au adus mulțumiri  conducerii localității și agenților economici.

 

Tatiana Gaitur, asistent  social comunitar comuna Coșnița

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

”Ziua Familiei” în comuna Coșnița - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta