Harta site-ului
Ajutor
Ziua de Curățenie în raionul Dubăsari
Ziua de Curățenie în raionul Dubăsari

În toată țara, data de 15 septembrie a avut o semnificație specială, fiind marcată ,,Ziua de curățenie Globală”.
Astfel, în raionul Dubăsari, în zilele de 14 și 15 octombrie au fost desfășurate acțiuni de salubrizare a teritoriilor în scopul îmbunătățirii situației ecologice și dezvoltării activismului civic în rândul tinerilor. Acțiunile date au fost realizate cu implicarea instituțiilor de învățământ și cultură, a administrațiilor publice locale și alte instituții publice din teritoriu.
În cadrul acțiunii, s-au făcut lucrări de salubrizare și amenajare a teritoriilor instituțiilor de învățământ, grădinițe, parcuri și teritorii adiacente instituțiilor publice, a drumurilor, etc.
Pe această cale, vrem să menționăm că toate aceste lucruri frumoase nu ar fi fost posibile fără implicarea și organizarea de către conducătorii instituțiilor, a directorilor,  șefilor de direcții, în unele localități a primarilor, care au dezvoltat voluntariatul în rândul tinerilor.
Evenimentul dat este organizat de către mișcarea națională Hai Moldova, cu suportul mișcării internaționale ,,Lets Do It! World”, Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova, precum și Ambasadei Suediei în Moldova.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Ziua de Curățenie în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta