Harta site-ului
Ajutor
Ziua Cunoştinţelor în Liceul Teoretic Doroţcaia, r.Dubăsari
Ziua Cunoştinţelor în Liceul Teoretic Doroţcaia, r.Dubăsari

La data de 1 septembrie 2014, elevii Liceului Teoretic Doroţcaia, împreună cu părinţii şi buneii au venit cu buchete de flori şi cu sufletele pline de emoţii în curtea şcolii, pentru a admira frumuseţea generoasă a toamnei şi a marca cea mai importantă sărbătoare a anului-Ziua Cunoştinţelor!
La acest eveniment solemn, care a început cu onorarea Imnului de Stat a Republicii Moldova,au fost prezenţi următorii oaspeţi: Policinschi Grigore, preşedintele raionului Dubăsari; Leaşco Andrei, primar de Doroţcaia; reprezentanţi ai Batalionului nr.3 a forţelor de menţinere a păcii, reprezentantul Consiliului Raionului Dubăsari Berzan Boris; Părintele Marin. Ei ne-au îndemnat să sorbim cu nesaţ roua cărţilor şi ne-au dorit un an de bun augur.
Grigore Vieru a spus că "anume copiii sunt pui de lumină". Anul acesta au venit să adaoge lumină la flacăra acestui dulce colţişor de rai Nistrean Liceul Teoretic Doroţcaia 37 de copilaşi drăgălaşi înmatriculaţi în clasa întîi, cl.I-A învăţătoare Leşco Eudochia, cl.I-B învăţătoare Ghenov Viorica. Cu multe aplauze au fost întîmpinaţi elevii clasei a X-a însoţiţi de diriginta Lupan Ana. Un grup de copii de la grădiniţa ‘’Scufiţa Roşie’’ însoţiţi de conducătorul muzical Ivanov Aliona,ne-au dăruit cu mult drag un buchet de bucurii şi melodii.
Simbolurile succesului, cheiţa fermecată şi clopoţelul, au fost purtate cu evlavie azi de către elevii claselor I-a Agatiev Dumitru şi Sîrbu Evelina, însoţiţi de elevii clasei a XII-a Policinschi Maria şi Maslenco Vadim.
Suntem mîndri că începînd cu 1 septembrie vom purta forma unică.Uniforma face parte din educţia pe care elevul o primeşte la şcoală, e un semn al culturii deosebite. Doamna Director, Bacioi Viorica, ne-a îndemnat să începem astfel anul şcolar,încît orice oaspete, păşind pragul şcolii, să admire conduita elitară, firea creativă, precum şi dragostea de carte, a elevilor, dar şi profesionalismul întregului colectiv pedagogic.
Unde se pune suflet totul e posibil. Dorim tuturor elevilor şi profesorilor din Raionul Dubăsari un bun început al anului de studii 2014-2015. 
                                                                                               Sajin Alina, Bacioi Viorel cl.XII-a R.

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Ziua Cunoştinţelor în Liceul Teoretic Doroţcaia, r.Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta