Harta site-ului
Ajutor
"Ziua armatei naţionale"
"Ziua armatei naţionale"

3 Septembrie - Ziua Armatei Naţionale

Cu prilejul acestei sărbători urez tuturor militarilor cutezanţă, stoicism, temeritate şi succese, fiind mereu la datorie şi gata oricînd de a ne apăra ţara şi neamul, pe care vrem din an în an să-l vedem tot mai prosper şi mai bogat, să trăiască în linişte şi pace.

Cu toţii avem nevoie de o armată puternică, profesionistă şi eficientă. Profesia de militar trebuie onorată în fiecare zi, cu credinţă, devotament şi, în primul rînd, cu vocaţie. Pentru mulţi dintre dumneavoastră armata este nu doar locul de muncă, ci însăşi viaţa, cu bucuriile şi necazurile sale.

Instituţia militară a fost şi a rămas un pilon de bază al stabilităţii şi echilibrului în societatea noastră. Am convingerea că această instituţie se va constitui în continuare într-un reper al educaţiei militare şi morale cu contribuţii deosebite la creşterea tinerei generaţii de cetăţeni ai Republicii Moldova, care vor fi pregătiţi temeinic pentru îndeplinirea misiunii de apărare a statului.

 În numele Consiliului raional Dubăsari, Vă adresez cele mai calde urări de bine, pace, bunăstare, succese şi îmi exprim convingerea că meseria nobilă de apărători ai Patriei va fi îndeplinită exemplar de toţi şi de fiecare.

Cu respect,

 

Preşedintele raionului Grigore Policinschi

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

"Ziua armatei naţionale" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta