Harta site-ului
Ajutor
Zece ani de activitate- retrospectivă şi perspectivă
Zece ani de activitate- retrospectivă şi perspectivă

Pe data de 4 septembrie anul curent, preşedintele raionului dl Grigore Policinschi, a avut o întîlnire cu pedagogii şcolii de arte din s. Coşniţa. În cadrul acesteia, d-lui a menţionat rolul instituţiei şcolii de arte din localitate pentru promovarea culturii, educarea copiilor, participarea la mai multe măsuri culturale locale, raionale şi republicane. De asemenea, a menţionat necesitatea de a continua schimbările pozitive atît în procesul instructiv-educativ cît şi pregătirea instituţiei. Dl Preşedinte a solicitat o implicare mai activă pentru toţi colaboratorii şcolii de arte la măsurile publice realizate de Consiliul raional Dubăsari, Direcţia cultură, CMCT,  inclusiv promovarea spiritului patriotic pentru tînara generaţie, discipolii şcolii.
Dl Policinschi a ţinut să aducă mulţumiri tuturor pedagogilor, celor care s-au implicat la pregătirea instituţiei. Inclusiv, dl Preşedinte a subliniat că dlui întotdeauna a fost deschis şi va fi şi în continuare pentru orice gînd, propunere, pentru orice critică constructivă, conlucrare şi colaborare cu fiecare. ,,La acest capitol aştept atitudine conştiincioasă faţă de activitatea pe care o realizaţi. Aştept rezultate din partea copiilor, tinerilor pe care dumneavoastră îi educaţi şi doresc foarte mult ca munca pe care o prestaţi zi de zi să o demonstraţi, deoarece lumea trebuie să cunoască că în Şcoala de arte din Coşniţa avem ghitarişti, pictori foarte buni, instrumentişti, avem specialişti buni”.
Directorul şcolii de arte, dl Ivanov Vasile, a adus sincere mulţumiri Consiliului raional, în persoana d-lui preşedinte pentru aportul şi susţinerea în procesul de reparaţie al clădirii, apreciind importanţa susţinerii şcolilor de artă şi a culturii în general din partea Consiliului raional Dubăsari. D-lui a ţinut să abordeze o problemă ce vizează trecerea instituţiilor specializate, şcolilor de artă din raion,  în subordinea directă a Direcţiei cultură, această bună practică fiind realizată cu succes în mai multe raioane din republică. Dl preşedinte a susţinut această ideie, dar a menţionat că ea necesită a fi abordată şi discutată la nivel de Minister al Culturii, consiliile locale şi raional.
În final dl preşedinte le-a urat tuturor ca acel elan şi dorinţă de a face lucruri frumoase să le menţină şi în viitor.
Marina Lupaşco, redactor-şef 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Zece ani de activitate- retrospectivă şi perspectivă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta