Harta site-ului
Ajutor
Workshop-ul privind elaborarea Planului anual de activitate a Serviciului EM pentru anul 2014
Workshop-ul privind elaborarea Planului anual de activitate a Serviciului EM pentru anul 2014

      La data de 27.11.2013, specialiștii  „Echipei Mobile” împreună cu șeful DAS –Vancea Vladimir, șef-adjunct DAS– Constantinov Elena, șef Serviciu Asistență personală – Nicolaev Mihail, specialistul principal în problemele familiei cu copii în situație de risc – Vascan Olga, specialistul principal în problemele persoanelor în etate și cu dizabilități – Verlan Victoria, au participat la Workshop-ul privind elaborarea planului de acțiuni al Serviciului social „Echipă Mobilă” pentru anul 2014, organizat de Asociația Keystone Moldova în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei în cadrul Proiectului „Consolidarea parteneriatului public-privat pentru dezvoltarea durabilă a serviciilor comunitare pentru persoanele cu dizabilități”. Activitatea a fost coordonată de către Dilion Marcela, care s-a desfășurat în incinta Centrului de Odihnă pentru Copii și Tineret „Prietenia”, s.Coșnița.

     Pe parcursul workshop-ului, au fost discutate aspecte metodologice , dintre acestea putem enumera: ce reprezintă un document de politici; cum se elaborează un plan de acțiuni; analiza SWOT; structura unui plan de acțiuni. La capitolul „ Aplicații practice ”, toți participanții la workshop, fiind repartizați în 2 grupuri, au încercat să elaboreze un plan de acțiuni conform structurii și obiectivelor stabilite.

     În luna decembrie Serviciul "Echipa mobilă" şi-a propus să elaboreze Planul de acțiuni al Serviciului social „ Echipă Mobilă” pentru anul 2014.

                                                                                                    Maslenco Ana

                                                                    Asistent social "Echipă  Mobilă

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Workshop-ul privind elaborarea Planului anual de activitate a Serviciului EM pentru anul 2014 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta