Harta site-ului
Ajutor
Vizităm și monitorizăm instituțiile de cultură din raion
Vizităm și monitorizăm instituțiile de cultură din raion

Conform planului  de activitate al Direcției cultură și turism, la 18 sptembrie 2014 a fost organizată o vizită în teritoriu, pe platoul Ustia, cu participarea specialiștilor din cadrul direcției: Victor  Aslanov și Ciudin Natalia, Moșneaga Victoria, șef Biblioteca publică raională, Elena Gherghiță, redactor Serviciu informare și transparență. Scopul principal al vizitei presupune monitorizarea activității instituțiilor de cultură, casele de cultură și bibliotecile.  

În principiu s-a verificat: programele de activitate pentru luna septembrie, pregătirea  instituțiilor către sezonul rece al anului, indicații și recomandări în oformarea unor panouri sau standuri, prezența cărora este necesară în fiecare localitate, respectarea orelor de serviciu și folosirea ecusoanelor, lucrul asupra publicității care indiscutabil demonstrează activitatea cultural-socială pe care o prestează instituțiile de cultură. Avantajele deplasărilor în teritoriu raionului reprezintă modul de abordare a diverselor aspecte strîns legate de activitatea de lucru și anume, comunicarea tête-à-têt, informarea și disemininarea informațiilor, propuneri și soluții de rezolvare direct la fața locului ect.  
  Aceste vizite, au avut intenția spre o  implicare efectivă, dar şi sporirea  receptivităţii şi responsabilităţii lucrătorilor din domeniul culturii în activitatea zi de zi, pentru depăşirea problemelor şi dificultăţilor cu care se confruntă aceştia.                                
 Vizite de acest gen, vor fi desfășurate în platoul Cocieri și platoul Coșnița. 

                                                                                                        Ciudin Natalia,spec. princ.în domeniul biblioteci

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizităm și monitorizăm instituțiile de cultură din raion - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta