Harta site-ului
Ajutor
Vizită de lucru în raionul Ungheni privind schimbul de experiență a Direcției asistență socială
Vizită de lucru în raionul Ungheni privind schimbul de experiență a Direcției asistență socială

Conform planului de activitate al Direcției asistență socială, pe data de 06 decembrie curent, dna Maria Jimbei, vicepreședintele raionului Dubăsari însoțită de șeful DAS dl. Vladimir Vancea, specialistul principal în problemele familiilor cu copii în situații de risc dra. Olga Vascan și specialistul principal în protecția drepturilor copiilor dl. Eugen Botnari au efectuat o vizită de lucru la Direcția asistență socială Ungheni. În cadrul acestei întruniri au participat 3 raioane: Dubăsari, Sîngerei și Ungheni unde au fost abordate mai multe probleme ce țin de domeniul social.

Scopul vizitei a fost desemnarea experienței și bunelor practici de reorganizare a sistemului de protecție a copilului dobîndite de mai bine de 3 ani de activitate.

În scopul consolidării capacităților publice locale în dezvoltarea serviciilor sociale și psihoeducaționale destinate copilului și familiei, reformarea sistemului rezidențial de îngrijire și dezinstituționalizarea copiilor.

Această activitate aparține proiectului ,, Asigurarea drepturilor copilului la familie și protecția lui de violență, abuz, neglijare și exploatare" implimentată în Republica Moldova cu suportul USAID (Parteneriate pentru fiecare copil).

Specialist principal în problemele familiilor cu copii în situații de risc

Olga VASCAN

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizită de lucru în raionul Ungheni privind schimbul de experiență a Direcției asistență socială - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta