Harta site-ului
Ajutor
Vizită de lucru în gimnaziul Ustia
Vizită de lucru în gimnaziul Ustia

Experții din cadrul Fondului pentru Eficiență Energetică (FEE), Octavian Chilian și Valerian Colun, pe data de  3 ianuarie 2019, s-au aflat într-o vizită de lucru în raionul Dubăsari, la gimnaziul din localitatea Ustia, de comun cu vicepreședintele raionului dl Valeriu Sandu și specialiștii DCGCDT dna E. Nicolaev și V. Lozanu manager energetic.
Vizita dată a fost inițiată în contextul activităților de planificare a proiectului „Termoizolarea pereților și termoizolarea acoperișului la blocul gimnaziul din s. Ustia”.
În cadrul ședinței de lucru au fost identificate lucrările necesare de proiectare cum sunt termoizolarea pereților a blocurilor de studii și a acoperișului la atelierul școlii.
Totodată, menționăm că în cadrul deplasării, atât reprezentanții FEE cât și cei ai Consiliului raional Dubăsari, s-au întâlnit și cu directorul gimnaziului doamna Valentina Tomaș, care a prezentat informația cu privire la măsura de eficiență energetică, schimbarea tâmplăriei la gimnaziu implementată cu suportul Fondului pentru Eficiență Energetică, despre derularea proiectului ,,Construcția acoperișului șarpant la blocurile de studii” și despre instrumentele de finanțare necesare pentru implementarea acestora.
Sperăm că în urma vizitei specialiștilor din cadrul Fondului pentru Eficiență Energetică, instituția  va beneficia de suport tehnic și financiar.
 

Eudochia NICOLAEV, șef DCGCDT
               Vasile LOZANU, manager energetic
 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Vizită de lucru în gimnaziul Ustia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta