Harta site-ului
Ajutor
Vizita de lucru a Viceprim-ministrului dl Vasilii Şova în raionul Dubăsari.
Vizita de lucru a Viceprim-ministrului dl Vasilii Şova în raionul Dubăsari.

La data de 09.07.2019, în sala mare a Consiliului raional Dubăsari, a avut loc o întrevedere de lucru a Viceprim-ministrului pentru Reintegrare dl Vasilii Şova şi reprezentanţii Biroului politici de reintegrare cu conducerea raionului Dubăsari.
La şedință au participat primari, ingineri cadastrali şi agenți economici din raionul Dubăsari, precum şi angajaţi ai Consiliului raional Dubăsari.
În cadrul şedinţei au fost abordate şi care necesită a fi soluţionate mai multe probleme cu care se confruntă cetăţenii şi agenții economici în activitatea sa. de asemenea, s-a discutat despre garantarea trecerii fără impedimente prin posturile vamale transnistrene a tehnicii şi producției agricole, reabilitarea sistemului de irigare care se află în câmpurile agricole după traseul Rîbniţa-Tiraspol, modul de achitare a apei pentru irigare către partea transnistreană, trecerea prin posturile vamale transnistrene a tehnicii pentru reparația sectorului de drum Hîrtop – Doroțcaia, achitarea unor proprietari de terenuri agricole amplasate după traseul Rîbnița – Tiraspol,  care nu au primit compensaţii băneşti pentru anii 2015-2018.
S-a convenit de a organiza periodic asemenea întrevederi pentru o soluționare mai eficientă a problemelor cu care se confruntă locuitorii din raion.
La rândul său, dl Viceprim-ministru ne-a comunicat despre priorităţile care sunt trasate în activitatea Biroului politici de reintegrare precum şi a sarcinilor ce urmează a fi realizate în vederea soluţionării problemelor cu care se confruntă cetăţenii din zona de securitate şi locuitorii din raionul Dubăsari.
                                                                                                                                          Mihail BERZAN,
Direcţia agricultură şi cadastru
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizita de lucru a Viceprim-ministrului dl Vasilii Şova în raionul Dubăsari. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta