Harta site-ului
Ajutor
Vizita de lucru a Vicepreşedintelui raionului Dubăsari la gimnaziul Oxentea
Vizita de lucru a Vicepreşedintelui raionului Dubăsari la gimnaziul Oxentea

La data de 30.03.17, Vicepreşedintele raionului dl Sandul Valeriu, de comun cu reprezentanţii  Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului: dna Nicolaev Eudochia -şef  direcţie, Isacov Iurie - specialist principal în construcţii, Lozanu Vasile - inginer principal (manager energetic), au întreprins o vizită de lucru în privinţa executării lucrărilor la  obiectul: ,,Îmbunătăţirea eficienţei energetice prin termoizolarea pereţilor exteriori, a planşeului de pod şi înlocuirea tâmplăriei exterioare (uşi şi ferestre) a clădirei instituţiei  de învăţământ, gimnaziul s. Oxentea r-ul Dubăsari”, unde s-au întâlnit cu  Leunte Andrei, directorul gimnaziului Oxentea, Burlea Dumitru responsabil tehnic,Ţurcan Denis director SRL ,,VLDCONGRUP”, antreprenor,Ţurcan Anatolie, diriginte de şantier.
În cadrul discuţiilor au fost abordate mai multe  probleme cu care se confruntă antreprenorul la executarea lucrărilor. Una din problemele principale este demontarea  cablului electric de pe clădire, unde urmează a fi executate lucrările de termoizolare, inclusiv careva modificări în caietul de sarcini ce ţine de termoizolarea tavanelor.
De către responsabilul tehnic şi specialiştii Direcţiei construcţii  a fost elaborat actul de constatare a lucrărilor adăugătoare, care urmează să fie înaintat către Fondul pentru Eficenţă Energetică.
La finele vizitei, Vicepreşedintele raionului a apreciat eforturile depuse de către antreprenor întru realizarea obiectului sus menţionat, la rândul său a fost dispus să ofere sprijinul necesar în vederea soluţionării problemei vizavi de demontarea cablului electric de pe clădire.
 

                                                  Iurie ISACOV,
Specialist principal în construcţii DCGCDT
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizita de lucru a Vicepreşedintelui raionului Dubăsari la gimnaziul Oxentea - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta