Harta site-ului
Ajutor
Continuă reparația capitală la gimnaziul ,,Anatol Codru” din s. Molovata Nouă
Continuă reparația capitală la gimnaziul ,,Anatol Codru” din s. Molovata Nouă

La data de 11.07.2019, vicepreşedintele raionului Dubăsari dl Valeriu Sandu de comun cu specialiştii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului, Gh. Morarenco  arhitect-şeful  raionului şi Iu. Isacov, au întreprins o vizită de lucru la Gimnaziul ,,Anatol Codru” din s. Molovata Nouă, unde s-au întâlnit cu directorul gimnaziului Angela Curcubet, responsabilul tehnic Dumitru Burlea şi dirigintele de şantier al firmei contractate pentru executarea lucrărilor SRL ,,Atractiv Invest”.
La moment, la instituţia de învăţământ menţionată se petrec lucrări de reparaţie. Lucrările date se realizează în cadrul proiectului ,,Reparaţia capitală la gimnaziul ,,Anatol Codru” din s. Molovata Nouă raionul Dubăsari”, finanţat de Asociaţia Obştească Operae Life şi cu contribuţia Consiliului raional Dubăsari, Primăriei Molovata Nouă şi Biroului reintegrării.
Vizita dată a avut drept scop monitorizarea şi aprecierea lucrărilor efectuate până la moment. Totodată, au fost abordate mai multe  probleme cu care se confruntă antreprenorul la executarea lucrărilor.
Una din problemele principale apărute pe parcursul implementării proiectului face referire la executarea unor modificări în caietul de sarcini ce ţine de termoizolarea pardoselelor, reparaţia acoperişului şarpant la ospătărie şi schimbarea tâmplăriei interioare.
La sfârşitul discuţiilor s-a decis ca de către responsabilul tehnic, specialiştii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului , de comun cu antreprenorul, va fi elaborat actul de constatare a lucrărilor adăugătoare şi devizele de cheltueli pentru includere şi excludere, pentru a fi înaintate către Asociaţia Obştească ,,Operae Life” Italia.
 
                                                  Iurie ISACOV,
Specialist principal în construcţii

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Continuă reparația capitală la gimnaziul ,,Anatol Codru” din s. Molovata Nouă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta