Harta site-ului
Ajutor
Vizită de lucru a Serviciului de asistenţă psihopedagogică
Vizită de lucru a Serviciului de asistenţă psihopedagogică

Conform demersului parvenit din instituţie şi a planului de activitate, la data de 14 noiembrie curent, Serviciul de asistenţă psihopedagogică a realizat o vizită de lucru în instituţia de învăţământ LT Holercani. Scopul vizitei fiind, reevaluarea complexă şi multidisciplinară a copiilor cu necesităţi. Totodata a fost acordată asistenţă metodologică cadrului didactic de sprijin, învăţătorilor, părinţilor acestor copii.
În cadrul acestei activităţi, specialiştii au venit cu recomandări în organizarea şi implicarea activă a elevilor cu cerinţe educaţionale speciale în activităţi didactice şi ocupaţionale în Centrul de resurse. Au propus metode de lucru efective, care vor ajuta copiilor să se încadreze mai eficient în procesul educaţional. În timpul acestei vizite s-a realizat un plăcut schimb emoţional dintre specialiştii Serviciului de asistenţă psihopedagogică şi copii, care au fost deschişi spre conlucrare.
Putem menţiona cu desăvârşire că, incluziunea şcolară în instituţiile de învăţământ preia din ce în ce mai mult o amploare de calitate acolo unde profesorul de la clasă îşi îndeplineşte misiunea sa de pedagog cu o mare responsabilitate şi dragoste faţă de copii. Ne bucurăm că, fiecare elev are posibilitatea de a creşte, de a se dezvolta şi de a se simţi apreciat şi important mergând la şcoală.

 
Lazari Tatiana, pedagog preşcolar
Serviciul de asistenţă psihopedagogică

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Vizită de lucru a Serviciului de asistenţă psihopedagogică - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta