Harta site-ului
Ajutor
Vizita de lucru a reprezentanţilor UNDP în platoul Coşniţa
Vizita de lucru a reprezentanţilor UNDP în platoul Coşniţa

La data de 21 mai, curent, a avut loc vizita de lucru a reprezentanţilor UNDP (Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare) în platoul Coşniţa. Scopul vizitei a fost verificarea la faţa locului a unor obiective propuse de Consiliul raional Dubăsari şi primăriile satelor Coşniţa şi Pîrîta pentru finanţare în cadrul Programului de consolidare a măsurilor de încredere. Pentru ca evaluarea ulterioară a propunerilor de proiecte să fie obiectivă din partea UNDP s-a decis verificarea acestora în teren. Astfel împreună cu colaboratorii Consiliului raional şi primarii localităţilor au fost vizitate  digul de protecţie şi grădiniţa din s. Pîrîta; casa de cultură, liceul şi grădiniţa Nr. 1 din s. Coşniţa.

Experţii UNDP au obţinut în urma vizitei o claritate în privinţa importanţei obiectivelor respective şi o serie de răspunsuri tehnice pe marginea propunerilor de proiecte depuse de comunităţi.

Amintim că la data de 10 mai s-a finalizat apelul de propuneri de proiecte pentru reabilitarea infrastructurii sociale din zona de securitate lansat de UNDP, la care pentru participare au fost admise toate primăriile raionului Dubăsari. La moment UNDP este disponibilă să finanţeze circa 20 de proiecte selectate din cadrul celor 85 de localităţi din zona de securitate.

Conform informaţiilor preventive evaluarea proiectelor depuse în cadrul apelului dat va finaliza în luna iunie.


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizita de lucru a reprezentanţilor UNDP în platoul Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta