Harta site-ului
Ajutor
Vizita de lucru a Președintelui Republicii Moldova în raionul Dubăsari
Vizita de lucru a Președintelui Republicii Moldova în raionul Dubăsari

Astăzi, 2 iulie în teritoriul raionului Dubăsari, cu o vizită de lucru se află Președintele Republicii Moldova dl Igor DODON. Vizita dată a început cu deplasarea la agentul economic „MONSTERAX” din s.Coșnița, conducător Sergiu Grîjancovschi, unde s-a făcut cunoscut cu specificul și domeniul de producere. Fondată în anul 2012, întreprinderea cultivă porumb, floarea-soarelui, grîu, pe o suprafață de circa 330 ha. Pe mai mult de 200 ha cresc livezi intensive de meri și vișini. Compania dispune de o stație de pompare, tractoare, stropitori și altă tehnică agricolă modernă, necesară pentru dezvoltarea afacerii.
Șeful Statului, dl Igor DODON, a declarat în cadrul discuției cu administrația raionului Dubăsari că actuala conducere a țării acordă o atenție sporită dezvoltării regiunilor țării și toate oportunitățile de dezvoltare economică durabilă în localitățile raionului. Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV a mulțumit pentru interesul și dorința de a continua realizarea proiectelor economice și investiționale în localitățile raionului. 
Președintele țării dl Igor DODON împreună cu președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV și primarul satului Coșnița dl Alexei GAFELI au depus flori la monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei din 1941-1945 și la monumentul eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru din 1992, în semn de înalt respect pentru memoria ostașilor căzuți pe câmpul de luptă.
Oficialii au continuat vizita în localitățile de pe platoul Ustia.
 
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
?
2020-07-03 10:19:30
Tatiana Gherb, specialist principal în ce?
?
2020-07-03 10:20:30
În aparatul președintelui raionului?
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizita de lucru a Președintelui Republicii Moldova în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta