Harta site-ului
Ajutor
Vizita de lucru a președintelui raionului în localitățile de pe platoul Ustia
Vizita de lucru a președintelui raionului în localitățile de pe platoul Ustia

Astăzi, la data de 23 februarie, preşedintele raionului Dubăsari, domnul Grigore FILIPOV împreună cu șefa Secției construcție, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, doamna Eudochia NICOLAEV și arhitect-șef al raionului dl Gheorghe MORARENCO au întreprins o vizită de lucru în platoul Ustia, satele Molovata, Oxentea și Marcăuți. Scopul vizitei date a fost examinarea porțiunilor de drumuri publice locale de interes raional ce urmează a fi reparate, întru executarea Deciziei Consiliului raional ”Cu privire la aprobarea Programului raional de reparație și întreținere a drumurilor locale de interes raional pentru anul 2021”.
În cadrul vizitei date, s-au discutat măsurile și primi pași care urmează de a fi întreprinși, au fost stabilite primele lucrări ce vor fi executate, unde președintele raionului a menționat că, toate aceste lucrări vor fi executate cu finanțare din Fondul rutier, respectându-se legislația în vigoare.
Astfel, în satul Oxentea urmează a fi asfaltată o porțiune de drum și reparate unele trotuare; în satul Molovata la fel vor fi reparate trotuarele pe segmenetele de importanță majoră pentru siguranța și securitatea copiilor, locuitorilor satului. În satul Marcăuți de comun cu primarul localității dl Alexei LEAHU s-a examinat porțiunea de drum propusă pentru reabilitare.
Președintele raionului dl Grigore FILIPOV, a menționat că pentru implementarea reușită a Programului de reparație a drumurilor din raion se impune o conlucrare eficientă și mobilizarea eforturilor dintre autoritățile publice locale de nivelul II, nivelul I și antreprenor.
Întreținerea drumurilor publice locale de interes raional și siguranța participanților la trafic reprezintă o prioritate pentru Consiliul raional Dubăsari.
 

Tatiana GHERB,
Specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Vizita de lucru a președintelui raionului în localitățile de pe platoul Ustia - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta