Harta site-ului
Ajutor
Vizita de lucru a dlui preşedinte POLICINSCHI Grigore în gimn. Pîrîta
Vizita de lucru a dlui preşedinte POLICINSCHI Grigore în gimn. Pîrîta

Marţi, 06 octombrie 2015, preşedintele raionului Dubăsari, POLICINSCHI Grigore, a vizitat gimnaziul Pîrîta unde s-a întîlnit cu colectivul acestei instituţii. Dlui a felicitat pedagogii cu Ziua lucrătorului din învăţămînt, dorindu-le sănătate, realizări frumoase în plan profesional şi personal, elevi cuminţi şi deştepţi. Dl preşedinte a solicitat ca procesul instructiv-educativ să fie realizat cu succes, garantînd că Consiliul raional va păstra tempoul de realizare a tuturor obiectivelor ce ţin de instituţiile şcolare.

În discuţia cu lucrătorii gimnaziului Dlui a menţionat faptul că criza în care se află ţara şi criza în care se află raionul afectează toate domeniile de activitate. Cu toate că situaţia financiar- bancară la ziua de astăzi este foarte grea totuşi se depune efort şi se face tot posibilul ca cei care activează în sfera bugetară să fie salarizaţi la timp.

În urma vizitei în China de către dl POLICINSCHI Gr. se încearcă stabilirea unor relaţii cu această ţară dezvoltată economic, se lucrează asupra unor acorduri cu România şi alte ţări care sînt dispuse să colaboreze cu r-ul Dubăsari. Dlui a menţionat că r-ul Dubăsari are viitor, a prosperat şi se va dezvolta în continuare.

Isaicul Svetlana, metodist,curatorul gimn. Pîrîta 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Vizita de lucru a dlui preşedinte POLICINSCHI Grigore în gimn. Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta